Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Nettside for skyting

Redaktør Tom-Vegard Feltstykket

I dag lanserer vi skyttertidende.no som skal være nettstedet for skyting i Det frivillige Skyttervesen. Imidlertid ber vi om litt tålmodighet i starten da ikke alt er på plass.

Av Tom-Vegard Feltstykket


Dette har vært på planen lenge, men det har av ulike årsaker tatt tid å etablere skyttertidende.no. Fortsatt er ikke alle elementer på plass. Likevel velger vi å lansere siden med tanke på Landsskytterstevnet på Lesja, der vi skal levere saker fortløpende om det som skjer.

Målsettingen er at dette skal bli det naturlige stedet for skytterne å få nyheter om skyting i DFS. Dessuten er supplement til Norsk Skyttertidende, som har fått ny layout og form etter at jeg tok over som redaktør. 

Vi vil etter hvert komme med statistikker og annet på sidene, men håper dere er tålmodige i en overgangsfase frem til høsten. 

Dessuten ønsker jeg tips fra dere om det som rører seg rundt i skytter-Norge. Fortsett å sende resultater etter stevnene, gjerne med et bilde til. Eller bilde fra deres aktivitet. Det gjelder både til skyttertidende.no og Norsk Skyttertidende.

Ettersom jeg er en person kan jeg heller ikke love at skyttertidende.no får med seg alt. Eller at vi kan levere nyheter akkurat når det skjer. Det betyr at stevner som er ferdig på søndag først kommer ut på mandag.