Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Aune blir sportssjef

Tor Idar Aune (til høyre), her under LS på Lesja i 2015 sammen  med John Morten Mortensen, blir sportssjef i Norges Skytterforbund. FOTO: Tom-Vegard Feltstykket

Tor Idar Aune slutter i sin prosjektstilling i media og kommunikasjon på Skytterkontoret. Fra 1. januar starter han i ny jobb som sportssjef i Norges Skytterforbund. 

– Jeg takker mine kolleger på Skytterkontoret for et flott og lærerikt år. Det skulle egentlig fortsatt lenger, men jeg har nå valgt å takke ja til tilbudet om å bli sportssjef i Norges Skytterforbund. Der venter spennende og utfordrende oppgaver knyttet til toppidrettssatsingen. Jeg holder meg uansett i skyttersporten og håper jeg fortsatt klarer å holde kontakt med DFS-miljøet som jeg har blitt så glad i, forteller Aune som slutter på Skytterkontoret ved nyttårsskiftet.

Tor Idar Aune har ledet arenaproduksjonen på Landsskytterstevnet siden stevnet i Målselv 2006. I samarbeid med Aune, og etter avtale med Norges Skytterforbund, legges det opp til at han fortsatt skal ta seg av speakertjenesten til sommeren under LS i Målselv.

– Tor Idar har gjort en dedikert og flott jobb for Det frivillige Skyttervesen, der de fleste nok kjenner han som en svært god speaker på Landsskytterstevnet. Vi ønsker så langt det er mulig å fortsette det det gode samarbeidet med Tor Idar, og ser nå på gode ordninger blant annet for arenaproduksjonen i framtiden, sier generalsekretær Jarle Tvinnereim.