Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Oda samlet inn 7.500 kroner

Oda Kveiland Ruud er en ungdomsskytter utenom det vanlige. På juleavslutningen i Urskog skytterlag troppet hun opp med 7.500 kroner. FOTO: Urskog skytterlag

Oda Kveiland Ruud hadde hatt kakesalg. På juleavslutningen til Urskog skytterlag troppet hun opp med overskuddet på 7.500 kroner.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Ungdomsskytteren overrasket alle med den flotte pengegaven, som hun overrakte leder i klubben, Rune Herje. Totalt var det 7.500 kroner i kakeboksen.

– Disse pengene hadde Oda samlet inn til skytterlaget gjennom kakesalg. Ingen i skytterlaget var informert om salget og det hele var dermed en gledelig overraskelse, skriver skytterlaget på sin hjemmeside.

Urskog skytterlag opplever dessuten enorm oppslutning. Deltakelsen på høstens skyteskole har vært formidabel, og på juleavslutningen møtte det over 50 personer. Så stor oppslutning er det lenge siden skytterlaget har opplevd.

Avslutningen varte i nesten to timer. Kvelden startet med at Rune Herje fortalte om skytterlaget og hvilke muligheter skyttersporten tilbyr. Deretter var det premieutdeling fra skyteskole og lagsmesterskap før kvelden ble avsluttet med kake og brus.