Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Har du registrert rett adresse?

Redaktør Tom-Vegard Feltstykket. FOTO: Runar Sørensen

Får du ikke Norsk Skyttertidende? Årsaken kan være at du har registrert feil adresse i Mitt DFS.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Vi har de siste månedene jobbet hardt for å få bladet ut i postkassen til abonnentene, men fortsatt får vi en del i retur. Årsaken er at mange har mangelfull adresse. Spesielt for de som fortsatt får bladet via Posten er dette en utfordring. Er det manglende adresse, så sendes bladet tilbake til oss.

Vi har inngått distribusjonsavtale med Helthjem Mediapost, som gjør at bladet distribueres sammen med lokalavisene. Dette for å sikre at Norsk Skyttertidende kommer frem til flest mulig. Men en del steder foregår distribusjonen via Posten fortsatt.

Dessverre opplever vi også at noen ikke får bladet, selv om adressen er rett. Da er det viktig å ta kontakt per mail: nst@dfs.no eller firmapost@dfs.no. Så vil vi sørge for at bladet blir ettersendt. Info om neste utgivelse står på side 3.

Hvor henter vi adressene?

Adressefilene plukkes fra Mitt DFS, der skytterne selv har ansvaret for å legge inn rett adresse. Har du fått gateadresse i det siste, så er det også viktig at du retter det i Mitt DFS. Ellers kommer bladet ikke fram.

Det samme gjelder om du flytter. Da må du også registrere ny adresse i Mitt DFS.

En del har også flere skytter-IDer. Da må adressen endres på alle. 

VI ber derfor om at alle sjekker sin adresse, da vi ønsker at alle som abonnerer på Norsk Skyttertidende skal få hver utgave levert til korrekt tid.