Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Veteranene bet best fra seg på Olsoturen

Idar Moseng t.v. og Torbjørn Halvorsen tok dobbeltseier i kl V65 i Norma Open

De var og ble veteranene Torbjørn Halvorsen og Idar Mosengs dobbeltseier i V65 under Norma Open i Alfhallen på Kløfta som var turens sportslige høydepunkt. Torbjørn fulgte like godt opp med en andreplass på Oslo Open. Og det var mye å glede seg over ellers også.

Det vil gå for langt å komme inn på de mange enkeltprestasjonene, men vi tar med at Andreas Tuveng også leverte topp skyting da han skjøt 249 på Oslo Open. Det forteller litt om nivået at han med det resultatet bare ble nr. 37!!!

Vi tar også med at Mara Kahler skjøt opp mot sitt aller beste og beviser at kvinnene har bedre psyke enn gutta. Det bekrefter også Gunhild Helstad, Ø.Rendal som var beste skytter i kl. 3-5 helt til det siste stevnet på Oslo Østre der Roger endelig fikk opp dampen med 348 (12.plass) etter en suser av en omgang. Se eget bilde.

Det forteller også sitt at de to unge alvdølene Morten Reinertsen og Martin Strypet som skjøt imponerende hhv 344 og 343 bare ble nr. hhv 68 og 100 med de resultatene.

Det sosiale

Men først og framst er dette er årlig tur der skyttere og foreldre kan komme sammen og pleie det sosiale. Det er jo få slike anledninger gjennom en lang skytesesong bortsett fra på Landsskytterstevnet at skyttere og foreldre kan komme sammen og bli bedre kjent med hverandre. Ikke minst har dette stor betydning for de yngre skytterne der dette kan variere fra de første erfaringene med å skyte store stevner med stor deltakelse, store skytebaner og nye forhold over alt til de mer viderekomne som kanskje møter disse stevnene med litt for store forhåpninger, kanskje går ikke alt etter planen og så blir det å bite dette i seg og vise styrke og gå vegen videre.

Resultatene fra hvert enket stevne finner du her:

Norma Open

Østrestevnet

Oslo Open

Vi lar bildene tale for seg for å beskrive turen.