Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Kvinnene på offensiven under 2 runde av Boligpartnercupen

Gunhild Helstad ble beste lokale skytter i spissen for en trio av yngre kvinnelige skyttere

Hadde det ikke vært for at tryslingen Jan Eivind Skjæret i det alle siste laget kom og knep stevneseieren, hadde det vært tre unge, lovende og lokale kvinnelige skyttere som hadde stått på pallen.

Gunhild Helstad fra arr. laget Øvre Rendal kom nærmest, men på samme poengsum (344) finner vi Jenny Elise Akeren Lundkvist fra Nora med Minda Marina Søberg Haugen fra Røros bra ett poeng bak. Dette er nærmest historisk i skyttersammenheng i Nord-Østerdal skyttersamlag. Tar vi så med at Emma Olea Eide fra Tynset vant eldre rekrutt og Emma Heidtmann, Nora ble nr. 2 i rekruttklassa og at Mara Kähler, Nora 344 ble nr. 2 i juniorklassa, var dagen komplett for de kvinnelige skytterne. Bortsett fra David Heidtmanns seier i juniorklassa med solide 348, var «ryssen» fullstendig parkert. Bestemann i kl. 3-5 var Kristian Westum, Tynset med 338, noe som holdt til en sjuendeplass.

 Veteranene

De er unektelig et kapittel for seg. Allerede midt på dagen onsdag før stevnet kombinerte de sin ukentlige samling med deltakelse på dette stevnet. Da var 16 skyttere på plass til skyting og sosialt samvær med kaffe og litt fagprat etterpå. Karstein Skundberg, Tynset var beste veteran og nå blir det spennende å se om han klarer å kopiere den gode innendørssesongen han hadde i fjor.

Resultatene finner du på hjemmesida til Ø.Rendal - her