Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Stang ut på finfelt-ØM

Samtlige rekrutteringsskyttere fra Nord-Østerdal på ØM. Fra v. Per Voll, Folldal, Jørn Strypet, Alvdal, Mali Heggstad Graven, Vingelen, Markus Hegstad Graven, Vingelen, Marius Tuveng, Dalsbygda og Ingrid Trønnes, Folldal

Det vart litt stang ut på årets ØM på finfelt på Tangen. Vi endte opp med tre fjerdeplasser der Jørn Strypet i eldre rekrutt vel var nærmest seieren.

 Jørn ledet sin klasse eldre rekrutt klart da han kom til siste standplass. I skytinga i motbakken her er han ikke helt inne og med bare 12/4 ble han henvist til en fjerdeplass rangert bak nr. tre på prioritet.

 Det betyr at Jørn hadde likt antall treff og innertreff som nr. tre på lista, men færre innertreff på det siste holdet.

For å illustrere hvordan stilling evra før dette siste holdet: Jørn hadde 30/28, men de to beste til slutt, hadde 30/23.

Det hører også med til denne historia at Per Voll, Folldal som skyter i samme klasse, skjøt seg stort opp på dette siste holdet med sine 12/9. Men her hadde det kladdet litt med i innledningen.

Ikke «noen kjære mor»

Å være klar til skyting på Tangen kl. 09 der det ble spådd 20 kuldegrader, er ikke for bløtfisker. -Jeg sto opp i firetida, kunne juniorskytteren Mali Hegstad Graven fortelle. Men her var det ingen som ikke stilte opp på samlaget sitt slik at det ble lag på samlagsskytinga.

 Stang ut

Hans Sollid som debuterte på ØM i kl. V73, mistet ett innertreff på det enkle siste holdet og ble derfor rangert bak Kurt Arne Berglund. Med seks indre her ville tredjeplassen og medaljen vært sikret.

Idar Moseng i V65 klarte også en fin fjerdeplass.

Det samme kan en si om Marius Tuveng, Dalsbygda som skjøt to bom på det siste kneholdet og derfor havnet nede på en trettendeplass. Men med to yttertreff har hadde Marius vunnet.

På samlagsskytinga ble Nord-Østerdal nr. sju.