Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

BF Bygg Alvdal AS inn som generalsponsor

Fra v. daglig leder i BF Bygg Alvdal Gunnar Bråten, brødrene martin og Jørn Strypet og samlagsederen Torgeir Svergja.

BF Bygg Alvdal AS går nå inn som generalsponsor for Nord-Østerdal skyttersamlag. Kontrakten ble underskrevet i går av daglig leder Gunnar Bråten og samlagsleder Torgeir Svergja. Dette gir en unik mulighet til å videreføre den sportslige satsinga som vi har sett i samlaget de siste årene. Boligpartner AS inngår også i dette samarbeidet.

Dermed er den vikigste brikken lagt når det gjelder sponsinga av samlagets satsing både på unge, voksne amisjonsrike skyttere i satsingsgruppa og ikke minst de yngre gjennom ungdomsgruppa. Sjøl er jo Gunnar Bråten leder av ungdomsutvalget i samlaget.

Gi noe tilbake

- Dette er en fin måte å gi noe tilbake til lokalsamfunnet på, samtidig som vi profileres oss på en positiv måte, sa daglig leder i BF Bygg Alvdal Gunnar Bråten da han forklarte sitt engsjement i samlaget.

- Dessuten står skyttersporten for viktige verdier: at flest mulig får oppnå utvikling og mestring i forhold til sitt ambisjonsnivå. 

- Vi ser også på skyttersporten som en inkluderende breddeidrett med et unikt sosialt miljø. Her inkluderes personer i alle aldre og av begge kjønn. Skyting er en idrett som stiller høye krav til konsentrasjon.

- Hvert år legges det ned mange dugnadstimer på treninger, vedlikehold av anlegg og arrangementer, sa daglig leder Gunnar Bråten under presentasjonen av denne avtalen.

Nå fortsetter arbeidet med å finne to hovedsponsorer. Fra før er Nord-Østerdal Kraftlag inne her med et betydelig tilskudd. 

Nå fortsetter også det meget gode arbeidet som Stein Graneng (leder) og Roger Nilsen (deltaker og trener) legger ned i satsingsgruppa og det arbeidet innen ungdomsgruppa som var kommet godt i gang i tidligere.

To skyttere fra hver sin gruppe, Martin Strypet - satsingsgruppa og Jørn Strypet - ungd.gruppa representerte de aktive under denne seremonien.