Hopp direkte til Søk

Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Boligpartner-cupen Finale 2018

Mange harde "fighter" i avsluttende final i Boligpartner-Cupen 2018. Her har dere bilder av to "konger". Vinner av Eldre Rekrutt, Aksel Henningsmo og vinner av kl. 3-5 Tor Gaute Jøingsli.

Årets skytterkonge knuste regelrett all motstand. Med totalt 247 poeng så var han 8 poeng foran nestemann!

For Aksel ble det en tettere duell, men til slutt var det han som stakk av med seieren og totalt 246 etter en meget jamn duell i kl. e.rekr.der det skilte ett poeng mellom de fire bester

Det spørs om det var det spesielle finaleprogrammet som ikke alle taklet. Det skytes først en vanlig 15skudd innendørsprogram, for så å skyte 5 skudd i nest høyeste stilling for klassen. Siste 5 skuddene skytes enkeltvis i klassens høyeste stilling, med fortløpende informasjon om hvordan "ståa" er. Dette førte nok til høyere puls enn normalt for en del.
Sitat fra Per Erik Oldertrøen (Pekka): "Jæven, lenge sia e ha kjent at det banka under skyttejakka, men i dag kjente e det gitt!".

Ellers glimtet Arne Brendryen til i V73 der han vant foran et kobbel av skarpskodde skyttere. I det hele tatt var det mange jamne og spennende oppgjør i de fleste av klassene, noe som også framgår av resultatene. At moder'n Turid Henningsmo vant kl. 1 viser at denne klassa også er for nybegynnere, deriblandt foreldre og/eller sjåfører.

Redaksjonen takker Tynset skytterlag for god service under vegs.

Link til resultatliste finner dere under. (PDF-fil)