Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Hyggelig hilsen fra NØK

Rogers prestasjon og presentasjon av NØK blir tydeligvis lagt merke til.

Roger Nilsens prestasjon under Landsdelsstevnet i Etnedal i helga har blitt lagt merke til hos en av skyttersamlagets hovedsponsorer NØK. Dette gir en anledning til å komme med en oppfordring til alle medlemmene (skyttere) om å bruke vår lokale strømleverandør NØK

Hei Stein

Gratulerer med suksess innen satsing på unge skyttere, det  er moro å se at dere lykkes på sikt  - som i dette tilfellet.

Vi synes dere er veldig bevisste og flinke til å synliggjøre NØK som sponsor og jeg ønsker at du videreformidler dette internt.

 

Vi ønsker derfor å gi dere kr 5 000,- ekstra i år og for 2019 så vi sponser dere totalt med kr 25 000, pr år - de to siste årene av vår avtale

Fortsett det gode arbeidet.

Vennlig hilsen

Merete Hektoen, markedssjef
T 62 70 07 00 - M 47 83 10 17

Til orientering kan Stein Graneng - adm.leder av Satsingsgruppa,  opplyse om at de i   ønsker å påskjønne Roger for den fantastiske innsatsen han gjør.

- Ikke bare det at han sjøl ble Landsdelskretsmester i baneskyting, men også for innsatsen han gjør for alle de andre i gruppa.

- Han er sjølve lokomotivet i gruppa, han kommer med råd og tips til alle!!

- Han er en god pedagog og læremester, ikke minst med ærlige og klare tilbakemeldinger.

- I tillegg profilerer han skyttersporten i Nord-Østerdal på en veldig god måte, noe vi har fått bevis på nå!, sier Stein Graneng.

H.S.