Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Takk til NØK

Her takker lederen for satsingsgruppa Stein Graneng og samlagslederen Stein Narjrd markedssjefen i NØK Merethe Hektoen for avtalen

Nord-Østerdal skyttersamlag har inngått en ny samarbeidsavtale med Nord-Østerdal Kraftlag SA. Nå var det grunn til å ta i handa og takke og få dette publisert på hjemmesida og facebooksida til samlaget.

- Avtalen gir utrykk for at vi ønsker å støtte den virksomheten som Nord-Østerdal skyttersamlag utviser bl.a. gjennom arbeidet med satsingsgruppa og ungdomsgruppa. . Vi ser at dette gir uttrykk for den mobilisering av lokale ressurser som denne modellen utgjør. Vi har imponert over skytterne også her sier Merethe Hektoen

- Det er jo nettopp dette vi forbinder med NØk, sier samlagslederen Stein Narjord som forventer at skytterne slutter opp om sin lokale leverandør og distributør gjennom NØK. I tillegg er det meget viktig at alle skytterne som deltar på disse gruppene monterer klistremerker på sine gevær som beskrevet i avtalen, sier Stein Graneng.

Avtalen beskriver bl.a. at NØK har anledning til å profilere Nord-Østerdal skyttersamlag gjennom kundebladet NØK Nytt og på NØK sine hjemmesider.

Avtalen gjelder fom 1. januar 2017 tom 31.12.2019 og er  og er en forlengelse av en lignende avtale som utløp i fjor høst.