Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Info om utviklinga på sida

Redaksjonen er i gang med arbeidet på denne nye hjemmesida. I en overgangsfase ber en om forståelse for at alt ikke går helt på skinner.

Redaksjonen består av Anniken Moseng Ryen, red, Hans Sollid , red.medarbeider - ansvarlig for det historiske stoffet i samarbeid med Iver Nymoen og Olav Flaten som sekr. i samlagsstyret.

Saker skal sendes amr@glb.no

Vi skal bl.a. gjennom en fase med oppæring der ingen er utlært på noen som helst slags måte.

Sekr. i samlagsstyret Olav Flaten har litt datatrøbbel. Når vi får orden på det, vil det kunne tilflyte sida stoff fra samlagsstyret kontinuerlig.

Red.sekr. Hans Sollid har jobbet med mappestrukturen og har vel kommet langt der. men at mappene er åpnet, betyr på ingen måte at dety befinner seg stoff der. Her trenger vi tid - lang tid. Han har lagt inn en god del histrisk stoff i samarbeid med Iver Nymoen og etter data samlet og systematisert av John Westgård.

Red. anser seg nesten ferdig med arbeidet med å ajourføre 2016 - dvs. tilbakeføre sakene slik at vi kan gi et temmelig riktig bilde av året 2016 med rep. fra org. faste store stevner. Her mangler vi nå bare medaljestevnet i Narjord.

Redaksjonen tar gjerne imot innspill og stoff fra skytterlagene som angår samlagets virksomhet. Annet stoff henvises til lagenes egne hjemmesider og Facebooksider.