Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Erik Livoll samlagsmester felt

Stor mediainteresse da Erik ble mester

Erik Livoll ble meget overaskende årets samlagsmester i feltskyting under stevnet på Kjellflyan på Dalholen i dag.

Han lå på andreplass 30-skudden og forsvarte ledelsen og var ett treff foran storfavoritten Roger Nilsen. han ledet og var den eneste som skjøt 30 treff.

Den krevende omgangen ga stort strekk i feltet og det er ikke hverdagskost at vinneren i V55 Oddvar Dalen havner hele åtte treff bak totalvinneren. Men her hører det til at de som kunne ha vunnet toatmesterskapet valgte å melde seg på i kl. 5 fordi det ikke kan kåres en samlagsmester totalt fra V55. Her lokalt kan dette virke ganske urimelig.

Geir Stenvold vant felthurtigskytinga i et opplegg som var lett nok til å bli artig både å skyte og se på.

Finfelten

På finfeltfinalene ble det ksnskje skapt historie idet det måtte omskyting til mellom to jenter for å kåre vinneren i kl. rekr. Julie Østgård, Tynset trakk til slutt det lengste strået etter duellen med hjemmefavoritten Ingrid Trønnes.

Men vi fikk omskytinger i kl. e.rekr der Eline Westum og Solan Henningsmo viste skyting av ypperste klasse. - både i den ordinaære omgangen og i omskytinga.

Kristian Westum vant det jamne oppgjøret med david heidtmann i juniorklassa, mens hans Sollid vant klart i V65. Omskyting ble det derimot i V73 der Iver Nymoen, Kvikne til slutt var best.

Vi viser ellers til resultatvedleggene.