Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

GULL i samlagsskyting

Hans Petter Aas-Hveem var blant de fire uttatte til å skyte ungdommemes samlagsskyting på helgens Viken II mesterskap. Til slutt ble det klart at ingen kunne tukte de fire Østfoldungdommene.

På bildet fv: Hans Petter, Kine, Julie og Hans Jørgen.

Hans Petter Aas-Hveem var blant de fire uttatte til å skyte ungdommemes samlagsskyting på helgens Viken II mesterskap. Han ble også plukket ut til den krevende startetappen – og leverte meget solide 99 poeng.

Til slutt ble det klart at ingen kunne tukte de fire Østfoldungdommene som stoppet på 396 poeng.

Dermed ble det nok en viktig skalp i unge Aas-Hveems belte. Samlagsskyting er en helt spesiell skyting, der nervepresset er et helt annet enn i en individuell konkurranse. Hans Petter holdt nervene under kontroll, men det er mer usikkert om det samme kan sies om pappa Øystein ….. 

I den individuelle konkurransen var Hans Petter uheldig, og mistet skulderfestet for reima på den første serien, og skuffende 47 poeng som resultat. Derfra og inn ble det imidlertid bare tiere, og 247 poeng.

På omgangen ble det nok en nier, og med 346 ble det plassering litt bak medaljevinnerne.

Vår andre deltaker på Viken II, Tor-Arne Solbakken endte opp med for mange niere, og med 338 poeng var han nummer syv av skytterne over 55 år.