Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Starten på banesesongen

Hans Petter nærmer seg 350-klubben

Seks ryggeskyttere var ute og testet konkurranseformen ved baneåpningene i Buer/Kornsjø og Halden. Hans Petter Aas-Hveem skjøt glimrende i eldre rekrutt med 348 i Buer og ny personlig rekord med 349 poeng i Halden. I den knallharde klassen ble det hhv sjette og åttende plass. På begge stevner startet han med 150, men måtte tåle en nier på tiskudden. Neppe lenge før alle 35 skudda sitter i tieren, og han kan montere det gjeve 350-klubb merket på geværkolben.

I Halden hadde han også med seg lillebror Anders, som satte ny personlig rekord med 230 poeng i klassen for unge nybegynnere, og en stor medalje rundt halsen. Bestefar Hans Jørgen Aas-Hveem har lang erfaring med skytterhus, kaffe og vafler fra noen år tilbake – og nå er han på plass igjen. I Halden deltok også juniorskytteren Julie Nyborg med solide 346 poeng etter 148-98-100.

Blant seniorene var det Miriam Bjerklund som kom høyest på lista av våre med 344 poeng og åttende plass i Halden. Jan Andre Runhovde hadde samme poengsum i Halden, og ble med det nr ti i mesterskapet. Miriam hadde 342 i Buer, men Jan Andre ga seg etter 25 skudd og 237 poeng i Halden.

Litt lenger ned på listene i klasse fem hadde Tor-Arne Solbakken 238/338 i Buer og 238/335 i Halden. 

BILDER:

(øverst) Hans Petter etter sterk skyting i Buer.

To blide brødre etter hver sin personlige rekord.