Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Sølv til Hans Petter

Årets samlagsstevne ble avviklet i Sarpsborg, dessverre med særdeles dårlig oppmøte av ryggeskyttere.

En som både møtte opp og skjøt godt var Hans Petter Aas-Hveem i eldre rekrutt med 249 poeng, og delt ledelse før finalen. En finale den unge Hans Petter hadde fått for seg ikke skulle være før på søndag – så den hadde han ikke patroner til. Men hva skal man med bestefedre hvis det ikke er for å kunne komme med patroner eller annet som mangler. Farfar og patronene dukket opp i god tid før finalen.

Der prikket Hans Petter nok en gang inn 100 poeng, men fire innertiere var ikke nok til seier, men andreplass og ungdomsmedalje på samlagsstevnet er også meget bra.

De to unge nybegynnerne Theodor Jørgensen-Roer og Anders Aas-Hveem fikk sine velfortjente premier etter å ha skutt hhv 237 og 212 poeng.

Premier ble det imidlertid ikke på våre to eneste deltakere i seniorklassene. Femteklassingene Jan Håkon Jørgensen og Tor-Arne Solbakken droppet begge finaleomgangen etter 239 og 236 poeng på hovedskytinga.

Den lave deltakelsen fra Rygge hadde også den konsekvensen at vi ikke hadde skyttere nok til å stille lag i noen av lagskytingene!