Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Feltfest med Runhovde

Anne Brit og Jan Øivind i V55 gikk ut i feltløypa med 40 minutters mellomrom, Anne Brit først. Begge startet med 55 på minneskytinga, og så begynte moroa.

Anne Brit og Jan Øivind i V55 gikk ut i feltløypa med 40 minutters mellomrom, Anne Brit først. Begge startet med 55 på minneskytinga, og så begynte moroa. Anne Brit, som knapt nok skyter felt andre steder enn på LS kom inn med 29 treff. Ett lavt avtrekk på hold to var alt hun ga fra seg, og det er ikke første gangen hun lederer på felten på LS. Da var det bare å vente på gubben.

Med Miriam Bjerklund som coach prikket Jan Øivind inn seks treff på hold etter hold – helt inn, og 30 treff i protokollen til slutt. Med 16 innertreff gikk han inn som nr fem av mer enn 300 skyttere i klasse V55. Jan Øivind får også med seg felthurtigbeger etter blant annet å ha slått Jan Andre med nesten et halvt sekund. Blir nok tema rundt bordet i kveld går vi ut fra.

Dermed er det klart for spennende finale på fredag, både i V55 og klasse 3-5 der Jan Andre jo også har 30.

Marginer i mot!

Hans Petter Aas-Hveem åpnet ballet for Østfold i samlagsskytinga, og smelte inn 100 med syv innertiere. Vi var med der oppe. Degernesjenta Kine S.Andersen fulgte opp med 100 med åtte, og Østfold lå på tredjeplass. Så var det juniorenes tur. Julie Nyborg slet litt på prøveskudda, men kom godt gjennom de seks kneskudda med fem tiere og en 9,9. Liggende satt tett og fint, men to skudd smøg seg utenfor tierstreken, og det har man ikke råd til i dette selskapet. Da var vi nede på niendeplass, men fortsatt bare to poeng fra sølvplass. Og Østfold hadde rutinerte Julie Paulsen Johannessen fra Fredrikstad på ankeretappen. Dessverre hadde heller ikke hun marginene med seg. Prøveskudda så fine ut, og serien satt meget tett, men ned til høyre. Det ble 96 poeng og alle medaljetanker ble skrinlagt.

Vår Julie var selvsagt skuffet etter nierne på liggende, men det er bare å rette ryggen. Fortsatt har hun både baneskyting, feltfinale og kanskje lagfinale å se fram mot.

Da er fortsatt Jan Andre Runhovde og Monica Urstad de eneste ungdomsskytterne fra Rygge med medalje fra samlagsskytinga på landsstevnet.

Premier

Edward Murr fikk stort beger for sin baneskyting, noe også Jan Andre fikk for sine 30 treff på felten. Han fikk også Stangbeger, mens Jan Håkon Jørgensen og Miriam Bjerklund måtte nøye seg med minnemedaljer etter sin feltrunde.