Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Tap i trippelmatch på hjemmebane i klassecupen

Mandag møtte vi Fredrikstad og Råde i første runde i årets Klassecup, på hjemmebane. Etter en usedvanlig jevn match med flere toppresultater av flere av skytterne våre trakk Fredrikstad det lengste strået, og Råde går også videre på poeng.

Komplette resultater finner du her.

Fredrikstad vant knepent med 1707, foran Råde med 1703 og Rygge med 1701. Jevnt er det ellers i cupen også, og det ryktes at beste og dårligste resultat blant alle lag er hhv. 1707 og 1700! Fredrikstad og Råde går dermed videre til finalen (i Råde) på onsdag.

Hans Petter fortsetter å vise at han er i storform og imponerte med 350 (22*) i det første laget. Samlingen var god nok til at det holdt til 100 selv om omgangen satt to knepp til høyre! Imponerte gjorde også Espen, som surfet inn til 331 etter 95 og 100 på grunnlaget og omgangen! Julie var litt uheldig og stoppet på 342 etter en sekser på kne. Hun regner vi med kommer sterkere tilbake allerede til onsdag da ungdommene skal skyte Østlandscup.

I det andre laget imponerte Jan Håkon med 347! Martin fikk det litt tøft med .22-en i vinden, men endte til slutt på 331 etter seks poengtap på magen.

Skytingen ble avsluttet med pizza på skytterhuset.

Vi takker for matchen!