Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Per Kr. Bangen æresmedlem i Tynset

Under årsmøtet i Tynset skytterlag torsdag kveld ble Per Kristian Bangen utnevnt som æresmedlem i Tynset skytterlag.

Per Kristian har siden først på 70-tallet hatt en rekke administrative verv på samlags- og lagsnivå innen Det frivillige Skyttervesen.

Fra 1998-2005 satt han som kasserer i Nord-Østerdal skyttersamlag.

På lagsnivå hadde han allerede i 1970 sin første periode som Tynset skytterlags leder. Videre var han ungdomsleder i 1973, og tok sin andre periode som leder i skytterlaget i 1978-1979.

Per Kristian har siden 2011 sittet som leder for Tynset skytterlag, og han er allerede godt i gang med et nytt år.

- Takk for alt du gjør og har gjort for skyttersporten og Tynset skytterlag, Per Kristian. Medlemmene og styret i skytterlaget var derfor glade for å kunne tildele deg  utmerkelsen æresmedlem, sa Siv Enodd Rønning som representant fra styret.

Gjenvalgt

Per Kristian ble under årsmøtet torrsdag enst. gjenvalgt som leder. Med seg i styret har han Morten Steen, Frode Aasegaard, Jan Nilsen og Siv Enodd Rønning. 

Dermed tar Per Kristian fatt på sitt 15. år som leder.

Full rulle

Men den samme Per Kristian har hele tida vist et stort engasjement  i og for  samfunnet rundt seg. Han var leder i Tynset Idrettsforening i sju år med 10 år i styret. Her var han formann i byggekomiteen for Holmenhallen. 

Tar vi så med at han har hatt engasjement i utmarksnæringa og nå sist i en kampanje for de eldre og kommunens prioriteringer mht bruk av sentrumsnære tomter. 

- Jeg hadde også 40 år som utøvende musiker i Tynset Janitsjar etter å ha vært i Gardemusikken, forteller Per Kristian til slutt. 

Der tok han ikke på seg noen tillitsverv, - merkelig nok!

Men når vi kommer inn på veteransamlingene i samlaget som nå har tatt ei pause over sommeren, er beskjeden klar fra Per Kristian:

Vi begynner på så fort vi kan!