Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Åpnet for skyttere under 20 år på Tynset

Mer å glede seg over for de yngste skytterne.

DFS' koronabestemmelser har gjort det mulig å åpne Tynsets "kommunale" banestevne 15. mai for alle skyttere i samlaget under 20 år. Nå er det viktig at skytterlagene benytter denne anledningen til å gi sine yngre skyttere en tidlig start på banesesongen.

Dette stevnet som Tynset har tatt initativet til og som de kaller et "kommunalt" banestevne, blir derfor på sin måte historisk innen Nord-Østerdal skyttersamlag. Koronabestemmelsene som gjelder, gjør det i utganspunktet mulig å arr. banestevner bare for skyttere bosatt i en kommune - her Tynset.

Men Koronabestemmelsene innen Det frivillige Skyttervesen sier at  det er gitt åpning for deltakelse for skyttere under 20 år innen egen landsdel. Dette gjør det mulig å utvidet stevnet. Men Tynset har valgt å åpne stevnet sitt bare for de unge skytterne fra lag innen Nord-Østerdal skyttersamlag. 

Organisatorisk inne Det frivillige Skyttervesen tilhører Tynset skytterlag og Nord-Østerdal skyttersamlag Oplandskretsen om nå omfatter Innlandet fylke bortsett fra Solør skyttersamlag som er tilsluttet skytterkretsen Viken 1.

 

Påmeldinga er allerede lagt ut på dfs.no - lokale arr.