Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

19 på veterantreff på Alvdal 01.12.21

Her studerer fra v. Arne Roar Trøan, Embret Eggen og Per Kristian Bangen dagens resultater.

19 skyttere på standplass gledet arr.

Av resultatene var det skytinga til Torbjørn halvorsen og Karstein Skundberg som det ble lagt mest merke til. 

Torbjørn åpnet med 150 med 14 indre før ha pådro seg et par niere etterpå. - Så lenge je' såg bra, vart det bra, sier Torbjørn. Men 348 med 22 indre er bra. 

Men nå det gjelder innerblinker, viste endelig Karstein Skundberg at han har noe på gang etter en periode med heller albre resultatetr til å være han. 347 med 24 indre var klar tale fra Karstein.

Tar vi så med at Morten Terje Steen kanskje hadde endelig hadde, gått lens for gammel ammo og nå skjøt 346 er vel det meste nevt ent sportslig.

Dte ble ikke noe "teknisk", men resultatene varierte veldig viss en sammenligner med hva skytterne prestere på andre baner. Igjen kommer vi tilbake til dette med lyset.

Alvdølene har ledlys og har utlignet forskjellen mellom det intense led-lyset og omgivelsene med å sette på 2x500 W lyskastere. Det synes de gjør mon i tillegg til farga skivefronter. 

Agnar Kveberg som ikke skjøt fordi han var opptatt med å ha service på oppsett, drivere etc. på dataen. Men  alt fungerte slik det alltid gjør når han har hatt en finger med i spillet. 

Resultatenefinner du her:

21 1201 resultatare vet samling Alvdal.pdf