Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Noen ganger er én millimeter nok

Hans Petter Aas-Hveem fikk merke sannheten i refrenget fra Anne-Grethe Preus under Våpensmiacupen i helga. Etter fire stevner – 140 skudd fra hver av skytterne, skilte det to innertiere mellom HP og Caroline Finnestad Lund, dessverre i Konge- og Dronningdatterens favør

Hans Petter la inn 349 poeng på alle de fire stevnene. Plasseringsmessig var tredjeplassen på Kongestevnet i Søndre Land den beste, og den eneste som ga medalje. Det hører også med til historia at alle de fire nierne til HP var av verdien 9,9, med andre ord helt inntil tier streken. En fantastisk god prestasjon av Vang-gutten.

Kammeraten Henrik Meum Stormo var også med på turneen i Land. Dessverre ble det både våpentrøbbel og en del serier som ikke satt helt midt i skiva. Han hadde imidlertid flere gode enkeltserier som vitner om at bedre sluttsummer er i anmarsj.

Femteklassingen Tor-Arne Solbakken banket seg gjennom seks stevner i helga, uten suksess, selv om 242 poeng i Nordre Land gjør at har et bein i femteklasse også neste år.

De to juniorene brukte søndagen til få med seg stevnet i Ski. Her ble det ny medalje på Hans Petter med 347 poeng og andreplass. Henrik stoppet på 336 etter jevn skyting hele veien.