Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Ladekluss fra stevneseier

Ladekluss, og bare ni avfyrte skudd på omgangen fratok Anders Aas-Hveem stevneseieren i Aas. I rekruttklassen klinte han til med 245 poeng, og ny personlig rekord.

Ladekluss, og bare ni avfyrte skudd på omgangen fratok Anders Aas-Hveem stevneseieren i Aas. I rekruttklassen klinte han til med 245 poeng, og ny personlig rekord. Med det la han seg øverst på lista foran de ti siste skudda, men så skjedde det altså. Ladekluss, forkiling, tomhylse og patron som sloss om plassen i kammeret. Det gikk som det pleier å gå i slike situasjoner, tida ble for knapp og det ble bare ni skudd i skiva. En 8er på det siste skuddet hadde gitt stevneseier. Vi gratulerer likevel med utmerket skyting.

Storebror Hans Petter i juniorklassen plasserte alle sine skudd i tieren på hovedskytinga, 250 poeng! Den nesten obligatoriske taperen i form av 9,9 kom på omgangen, og det plasserte HP nok en gang bak en jente på resultatlista, denne gangen Tuva Bakke fra Viken skytterlag. HP hadde flest innertiere, men det hjelper ikke når det manglet ett poeng. Og nier på omgangen er egentlig ikke lovlig for en skytter av Hans Petters kaliber.

Henrik Meum Stormo, også han junior, har slitt en del i de siste stevnene, men pila peker nå oppover igjen med 242 og 340 poeng. Trening og innsatsvilje hjelper.

Tor-Arne Solbakken var også denne gangen vår eneste deltaker i seniorklassene, og hadde nok kommet seg litt etter torsdagens opplevelse i Oslo. Han landet på 241/340 og ble nr 11 av de 52 seniorskytterne.