Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Tor-Arne ble årets Ertekonge

Med henvisning til koronasituasjonen ble årets ertefest avlyst, og premiene fra de interne skytingene ble delt ut etter årsmøtet. Da var det også kåring av ertekonge og erteprinsesse. Som så mye annet i dette koronaåret måtte en ty til alternativ løsning.

Skytinga foregikk på lørdag, men resultatene ble først avslørt på årsmøtet. Da skytinga ble utsatt og gjennomført «midt i jakta» gjorde at deltakelsen var mindre enn vanlig.

Tor-Arne Solbakken var imidlertid på plass, og sikret seg ertekongetriumf nummer ni. Det var imidlertid meget jevnt, og det kunne ha blitt enda jevnere hvis ikke pappa Øystein hadde spart på kruttet i ett av skudda til Hans Petter Aas-Hveem. Resultatet ble en lav sekser. Ryktene sier at tilfellet er heftig diskutert ved middagsbordet på Vang.

I dameklassen var det familieoppgjør, der Eline Stormo gikk seirende ut av oppgjøret med sin mor. Eline hadde aldri skutt tidligere, men med en lillebror som kom rett fra instruktørkurs i DFS kom både skytestilling og avtrekksteknikk raskt på plass.

Ertekongeskyting

1. Tor-Arne Solbakken         196

2. Martin Vonheim Larsen         195 (7*)

3. Henrik Meum Stormo         195 (5*)

4. Hans Petter Aas-Hveem         192

Prinsesseskyting

1. Eline Stormo                           81

2. Elisabeth Meum                  78