Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Ungdommene på turne –og medalje til lillebror

Noen av våre ungdomsskyttere har blitt riktig flinke til å reise ut å konkurrere på stevner. Og det gir resultater. Denne gangen var det den yngste Aas-Hveem, Erik som fikk sin første stevnemedalje.

Det var på 15 meter stevnet i Spydeberg Erik fikk 328 poeng, og kjempet hardt om andreplassen med to andre skyttere med samme poengsum. Han var imidlertid den som hadde besøkt innertieren flest ganger, og dermed var sølvmedaljen hans.

Bror Anders, også han i rekruttklassen stoppet på 326 poeng, så brødreduellen var hard. Erik avgjorde til sin fordel med 95 på omgangen. 

I ungdomstreffen til Moss & Våler, også det på 15 meter var Hans Petter Aas-Hveem, som sto over Spydeberg pga sykdom igjen vår beste med 345 poeng, noe som ga fjerdeplass etter en spennende Monte Carlo finale. Nok en gang måtte han melde pass overfor GirlPower.

Henrik Meum Stormo stoppa på 334, Erik på 328 og Anders på 323 poeng. 

Søndag var det Raumnesfelten som sto på programmet, og HP best av våre igjen med 29/19, men denne gangen bare ett treff bedre enn Henrik mens Kristian Bratli Østad stoppet på 25 treff. I rekruttklassen fikk Erik på 20 treff.

Vi får håpe at resultatene, og erfaringene fra de som skyter stevner også gjør at flere blir med. At stevnedeltakelsen nå har tatt seg betydelig opp skyldes ikke minst ivrige foreldre som Elisabeth, Hanne og Øystein. Betydningen av interesserte foreldre kan ikke overvurderes!