Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Emilie klinket til

15 meter sesongen er i gang, og seks av våre skyttere benyttet seg av den muligheten. Best gikk det for den ferske rekrutten Emilie Byni Molvig som satte personlig rekord to ganger.

Det startet med 238 poeng i Ski, og med en litt uheldig omgang på 88 ble det 326 og fjerdeplass. Kun fire poeng fra bronsemedaljen.

I Frogn & Drøbak ble det 240, men også her var omgangen utfordringen, men hun økte til 91, og 331 i sluttsum som ga femteplass.

Første års junior Kristian Ystgaard Oswald kom også godt fra debuten med 335 i Ski og 336 i Drøbak. Selv om det er noen poeng opp til toppen av lista, er dette gode resultater for en som nettopp har startet med knestående skyting

Hans Petter Aas-Hveem og Henrik Meum Stormo skjøt sine første stevner i seniorklassene. Hans Petter hevdet seg bra i klasse fire med hhv 334 og 332 poeng. Treningsresultatene viser imidlertid at han har enda bedre resultater inne.

Henrik skyter nå i klasse tre og stoppet på 323 poeng begge gangene. Den summen blir nok raskt forbedret i de kommende konkurransene.

Superveteran Tor-Arne Solbakken i klasse fem stoppet på 339 poeng på begge stevnene.