Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Juniorgutta klinte til!

I vind og grisevær ble feltsesongen innledet i Trøgstad. Og vår juniortrio gjorde sine saker meget bra – for å si det pent. Ja hadde laglederen meldt dem på i lagskytinga hadde de gått helt til topps!

Både Kristian Bratli Østad og Hans Petter Aas-Hveem prikket inn 30 treff med 19 innertreff. Kristian ble rangert foran på bedre nest siste hold, og sikret seg andreplassen, og sølv medalje, mens Hans Petter fikk bronsen.

Tredjemann i gjengen, Henrik Meum Stormo var ikke stort dårligere med 29/17. I sum var de tre ett poeng foran vinneren av lagskytinga.

Rekruttbrødrene Anders og Erik Aas-Hveem kan også være fornøyd med dagen. Denne klassen skyter med cal 22, noe som er meget vanskelig under de vindforholdene Trøgstad hadde å by på. Anders kom helt opp på fjerdeplass med 23/9 mens Erik ble nummer syv i sin rekruttdebut med 22/6.

Brødretrion fra Vang benyttet også nyttårshelga til en snartur til Elverum og nyttårstreffen på 15 meter. Her ble Hans Petter nummer to med 344 poeng etter å ha vunnet hovedskytinga med 247.

Erik skjøt 231 i nybegynner ungdom og Anders 229 i rekruttklassen.