Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Ombudsmøtet i Brekken

Mangeårig kasserer Jon Egil Bakken ble takket på "koronavis" av leder Harry Tjernstad.

Harry Tjernstad, Tolgen ble under ombudsmøtet i Brekken torsdag 8. desember gjenvalgt som leder i Nord-Østerdal Skyttersamlag for 2021. Ombudsmøtet ble gjennomført iht smittevernsprotokollen fra DFS og var forhåpentligvis vårt første og siste "korona-årsmøte". Saken oppdateres.

Saken er oppdatert pr. torsdag 10.12 kl. 21:30:

Ombudsmøtet ble åpnet med at mangeårig samlagsformann Jarne Kroken, Vingelen ble minnet med ett min stillhet.

Valg:

Som nye styremedlemmer ble valgt Britt Nesteby, Tynset - kasserer og Merete Bakken, Tynset sekr.

Gjenstående i styret: Hans Iver Kojedal - nestleder. 

I ungd.utvalget fortsetter Turid Henningsmo, Dalsbygda som ledere. Her ble Hanne Kristin Strypet, Alvdal gjenvalgt som medlem. 

Valgkomiteen ledes i 2021 av Harald Grue, Tynset. 

Av de sakene som kan trekkes fram her er:

1. Terminlista for 2021. Her var det foreslått å kjøre de resterende stevne i Boligparnerkarusell på 15m som åpne stevner til tross for de restriksjoner og begrensninger som ligger i føringer fra DFS sentralt om bare hjemebaneskyting. Her forelå det et ferdig opplegg for å arr. dette som hjemmebaneskyting fra noen medlemmer. Det en til slutt ble enige om var å kjøre samlagsstyrets forslag som plan A og det innsendt forslaget som plan B. Endelig avgjøresle her vil bli fattet av samlagsstyret etter nytt vedtak i Skytterstyret 17. desember. Men fdet må være tillatt å si at skytterne bør være forberedt på dette alternativet B med oppstart like etter jul.

I forbindelse med debatten omkring dette forslaget ble det framhevet fra salen alvoret i den situasjonen vi var kommet opp i og at der krevde at vi tenker helt på nytt for å holde aktiviteten oppe og dermed opgså rekrutteringa innen skyttersporten.

Det innsendte forslaget kan du lese her. 

2. I satsingsgruppa Team Boligpartner Seniorhar mangeårig leder og administrator  Stein Graneng forelå det et varsel om at har slutter. Dette var et alvorlig varsku om at samlaget her mister en stor ressurs. Sammen med Roger Nilsen og i den siste tida godt assistert av Anne Ingeborg Sogn Øiom  (reiser fra Tynset like over nyttår) har dette vært et tiltak med en kvalitet som vel savner sidestykke i samlagets histoorie. Den videre skjebne ble overlatt gruupa sjøl.

3. Regnskap og budsjett. Begge deler ble enstemmig godkjent.

4. Etter et spontaninnspill fra Per Kr. Bangen ble det vedtatt at yngre skyttere som ønsker å delta i Skyttercamp på Meråker etter skoleslutt til sommeren vil få deltakeravgifta dekket av samlaget.

5.Takk og pris:

a. Et av høgdepunktene under møtet var da Jon Egil Bakken, Dalsbygda ble takket av for sitt langvarige virke som kasserer med å få overrakt samlagets kniv. Måten han holder greie på og leder utdelinga av merker, medaljer og premier i avslutningen av møte må en bare beundre.

b. Arne Magne Stenvoll, Brekken&Aursund fikk blomster for mangeårig virke (12 år) som vara til styret. Blomstene ble i Arne Magnes fravær overrakt Olga Johanne Tamnes

c. Iver Nymoen, Kvikne fikk blomster som takk for mangeårig virke som forr.fører

d. Stein Narjord fikk Det frivillige Skytterv esens Dugleiksmerkediplom for at han har klart kravet til gullmerke 55 ganger.

5. Samalgsstevnet felt ble flyttet til 11. appril og vil nok "parkere" på denne tida i åra framover.

Redaksjonen kommer tilbake med referat/protokoll  og øvrig omtale så fort vi kan. Inntil videre henviser vi til bildene.

Håkon Moen øsket velkommen til Brekken og Liv Valseth hadde sørget for en "koronariktig" og velsmakende bevertning, jfr.bilde 2 og 3.