Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Endelig i gang att

Etter to kvelders jobbing mener vi å ha det meste på stelle mht Koronatiltak, sier fra v. Egil Wikan,(medl. ungd.utvalget), Lars Inge Ytterhaug (leder i ungd.utvalget) og Idar Moseng ( leder i Nora skytterlag)

- Smittevernregler og våpen er finpusset og treninga starter i morgen (torsdag 8.10), melder Nora Skytterlag. Dermed er en ny skytesesong i gang att for fullt med treninger, skyteskoler og stevner over hele samlaget.

Men det er mye som skal tilpasses den nye situasjonen med Convi 19. Den hadde vi ikke i fjor vinter og tiltakene rundt bruken av innendørsbaner kan by på utfordringer. 

Heldigvis er det egne regler for skyteskole. Men for interne treninger og åpne stevner gjelder det regler der det er nødvendig at de enkelte skytterlagene går gjennom sine rutiner og gjør endringer på sine faste rutiner iht smittevernreglene. 

Oppstart nå

Nora har sin første trening allerede torsdag 8.10, alvdølene starter med skyteskole 14.10 og det første stevnet (Boligpartner cup) går i Vingelen 28-30.10. Påmeldinga der starter fredag 09.10. Deretter går det slag i slag utover høsten med Bolgpartnercup - seks  innledende runder i hhv. Vingelen, Nora, Dalsbygda, Ø.Rendal og Kvikne- før finale på Tynset til slutt28.11 Her henviser vi til terminlista for 2020 - se her.

Redaksjonen kommer tilbake med mer utfyllende stoff knyttet til denne saken.