Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Antibac-karusellen i gang

Jenter i kaldvinfden. Fra v.Hanne Sofie Sandnes Rynning, Røros, Emma Heidtmann, Nora, Emma Olea Eide, Tynset og Ingrid Nøkleby Brendryen, Folldal

49 skyttere møtte til den første runden i vår lokale Antibackarusell. Det ble en heller kald fornøyelse i kaldvinden der vi måtte skifte ute iht reglementet fra DFS.

Men det var i alle fall bart på bakken. Nord i samlaget var det langt fra det. I Brekken snødde det så en knapt kunne ha skutt på 200m. 

Av enkeltresultatene kan en lese at flere av skytterne hadde formen inne. Roger Nilsen, Tynset ble bestemann i kl. 3-5 med 346, men ungguttene Kristian Westum, Tynset og Martin Strypet, Alvdal fulgte godt opp. Martin imponerte spesielt med sin første 150-serie på 15-skudden. Førsteårsjunioren Julie Østgård fra Tynset viste hvor skapet skulle stå i sin klasse. Og blant veteranene er det ingen go’kjøp å få nå som før.

Markus Trøan Lillebo, Tynset imponerte også med 13 strake blinker på de første 13 skuddene. - Jeg sprakk litt, måtte Markus medgi. Han er nok ikke den eneste som har kunnet si det. 

Du kan lese resultatene her