Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Så var det Lilly sin tur til å ta medaljer

Den ene Ryggeskytteren etter den andre har hentet medaljer så langt i årets innendørssesong. Ved helgas stevner i Sarpsborg og Rakkestad var det Lilly H. Madsen som forsynte seg av medaljebordet. I Sarpsborg klinka hun til med 150 poeng, fullt hus på 15 skudden. Med 97 og 98 på de to neste seriene ble det 345 poeng, ny personlig rekord, tredjeplass og bronsemedalje.

Det ble ikke fullt så mange poeng i Rakkestad, men med 341, også det en pen poengsum, ble det tredjeplass også der. Det er bare å gratulere Lilly med en flott helg, og flere kommer sikkert.

I Rakkestad ble det dobbeltseier til Rygge i klasse en. Best var Tomas Andersen med 244 poeng, med Magnus Madsen nærmest med 240. Artig at disse «pappaskytterne» virkelig begynner å få sving på sakene.

I eldre rekrutt skjøt Jonas Andersen 242 poeng i Sarpsborg der han hadde 99 poeng på sin 10 skudd, så her er det større poengsummer på veg.

Roy Fredriksen fortsetter å skyte godt i V55, men nådde ikke helt opp denne gangen. Det ble 345 i Rakkestad og 343 i Sarpsborg.

I de ordinære seniorklassene hadde Øystein Aas-Hveem 226/324 i klasse tre i Sarpsborg. Øystein er en av dem som stiller på inne LS i Stjørdal i februar. I klasse fem lå Tor-Arne Solbakken bra an etter 49 på liggende og stående, men spolerte alle muligheter med en kneserie på 45 poeng. Til slutt ble det 239/338.