Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Jan Håkon Jørgensen vår beste på Landsskytterstevnet inne

Nytt av året er Landsskytterstevnet inne, som i helga ble avholdt i Stjørdal. Jan Håkon Jørgensen ble klart best av våre med 244 poeng, og tredjeplass i klasse fire. Han var litt ute å kjørte på ståendeserien med bare 45 poeng, men med 50-50-99 på de andre seriene ble det likevel 244. Det var imidlertid ett poeng for lite til å få være med å skyte om medaljene i mesterskapet.

Eldre rekrutt-skytteren Erik Aas-Hveem var den eneste som kom til finalen, men både han og våre to andre yngre deltakere ble nok preget av stundens alvor. Erik stoppet på 246 på hovedskytinga, og fikk bare 96 på finalen. Begge deler langt under det han har levert i det siste, men en viktig erfaring var det sikkert.

Broder Hans Petter var egentlig ferdig nesten før det begynte. Med 47 poeng på liggendeserien er det ikke lett å hevde seg i dette selskapet, og telleverket stoppet på 237. En skuffelse for gutten som har stabilisert seg over 240 på vanlige stevner.

Heller ikke Kristian Ystgaard Oswald i eldre junior kom opp mot sitt beste med 232 poeng. Men også han fikk med seg en viktig erfaring fram mot det egentlige landsskytterstevnet på Voss i august.