Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Rygge må stole på ungdommen

og det er kanskje ikke så ille. Erik Aas-Hveem gjorde som vi håpet. Etter en «stang ut dag» på banen banket han inn 30/19 på felten. Dermed er også han klar for feltfinale, og der starter alle med 30 treff likt, og i finalen er det innertreff det er snakk om. Erik hadde også 60 på minneskytinga, og får sin medalje for det.

Jonas Andersen var også i feltløypa, og fikk 17/4, nok til å bli familiemester med god margin foran pappa.

Kristian Ystgaard Oswald startet sin baneskyting glimrende med 145, men med et svært smertefullt håndledd ble det litt for mange tapere påstående på grunnlaget, og 237 poeng. Dermed ble det to poeng for lite til å komme på lista over begervinnerne.

I etter middag var det våre fire femteklassinger som var på standplass – og det ble en ganske trist historie. Jan Håkon Jørgensen var først ut, og hadde ikke sin beste dag på standplass. 229 poeng, og det er nok veldig lenge siden han skjøt 89 poeng på grunnlaget.

De tre andre skjøt i samme lag. Men resultatene uteble. Til tross for flotte 49 poeng stående ble det bare 238 poeng på Jan Andre Runhovde. Miriam J. Bjerklund var den eneste av de tre som starta med 50 på liggende, men da var det slutt, 236 poeng.

For Tor-Arne Solbakken var det tidlig kvelden. Skudd to på stående var klikk, og å få tak i et nytt skudd i veska med alle glidelåser i skytedressen igjen var mer enn vanskelig. Tida rant dermed ut og skudda gikk i hytt og pine i raskt tempo. I likhet med de to andre ble det også bare 93 på hans grunnlag.

Dermed blir det hverken kongelag, ære og heder eller beger på de fire femteklassingene.