Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Jonas debuterte med bravur

Jonas Sørli Runhovde hadde sin stevnedebut i åpningshelgas stevne i Halden. Jonas skyter i rekrutt, der alle må skyte med cal 22 som er mer ømfintlig for skiftende forhold enn grovkaliberrifler som de andre klassene benytter. Med denne skytinga tikket også de første småkronene inn på ungguttens premiekonto, og enda en Runhovde har gjort seg bemerket i Rygge skytterlag.

Erik Aas-Hveem fikk det ikke helt til å klaffe etter den imponerende skytinga om åpningspokalen på onsdag. Helgas fortjeneste ble en bronsemedalje i Buer/Kornsjø med 346 poeng.

I Østfold ble det store utfordringer med stevneavviklingen på grunn av tåke, og både i Halden og Buer/Kornsjø måtte skytingen på 200 meter etterhvert avblåses. Hans Petter Aas-Hveem måtte nøye seg med ett stevne, og stoppet på 236 poeng i Rakkestad, mens Hans Kristian Ystgaard fikk 231 på samme stevne.

Tor-Arne Solbakken var som vanlig den som fikk med seg flest stevner, to i Østfold og to i Vestfold. Han gjorde imidlertid mye rart, og det eneste resultatet innenfor anstendighetens grense var 239/339 på Nøtterø.