Hopp direkte til Søk

Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Hans Petter med god hovedskyting i Blaker

Med 28 treff var Hans Petter Aas-Hveem best av våre tre deltakere i Blakerfelten, noe som ga en fin 5. plass i klasse fire. Men på mesterskapet gikk det helt i ball for unggutten som sto igjen med to treff på de 12 finaleskudda.

Tor-Arne Solbakken lå lenge godt an med fire fulle hold, men på det femte svikta avstandsbedømmelsen, og med tre treff, 27 i sum stupte han nedover listene i klasse fem. Han fikk 8 treff i finalen, og 35 treff totalt.

Henrik Meum Stormo skjøt sitt første feltstevne i klasse fire, og kom greit i gang, men på de to siste holda ble det bare tull – og 17 treff. Henrik skjøt imidlertid et godt mesterskap med ni treff, og var best av våre der, men det ble likevel bare 26 i sluttsum.

Vant gjorde Ingrid Finnestad, Skjebergjenta som nå representerer Løiten med 41 treff.

Sammen med Kristian Ystgaard Oswald deltar de tre som var i Blaker også i HV-cupen. Det er 17 stevner i cupen, og hver skytter teller med sine åtte laveste plassiffer. Foreløpig er det veldig ujevnt fordelt med antall stevner som er skutt, og ingen av våre har deltatt på alle de tre stevnen som er arrangert.

Den foreløpige, og da litt tilfeldige rankingen får våre så langt, med antall påmeldte i parentes: