Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

Verdifull tilvekst på Team Boligpartner Senior

Den nasjonale toppskytteren Anne Ingeborg Sogn Øiom har begynt å jobbe på Tynset og har blitt med Team Boligpartner Senior som hospitant. Hun blir med så ofte hun vil ift jobb og andre aktiviteter.

Dermed har skyttermiljøet i Nord-Østerdal fått nasjonal topskytter blandt sine rekker, noe som vil ha stor betydning for skyttermiljøet og ikke minst det satsingsmiljøet som vi finner i Team Boligpartner Senior.

Det er en gullfugl som har slått seg ned på Tynset. Hun har en lang og suksessrik karriere bak seg allerede som skytter der der er nok å minne om at hun på Landsskyterstevnet i Stjørdal i sommer ble skytterprinsesse med to poengs forsprang til nest beste kvinnelige skytter. Hun ble her totalt nr. 10 med 346, mens hun ble nest beste kvinnelige skytter på grovfelten med sin 11.plass. 

Hun benyttet anledningen til å delta på samlinga på Team Boligpartner Senior 16. januar og markerte seg umiddelbart.

Ny i gruppa

Andreårsjunioren Solan Henningsmo har også sluttet seg til gruppa og fikk sin første meget grundige innføring i  stående skytestilling av hovedinstruktøren Roger Nilsen. Der er det ingen ting som overlates til tilfeldighetene. Det må være særdeles betryggende for alle skytterlag å ha ei slik gruppe å spille på i utviklinga for sine  skyttere.

Bildene er av Solan Henningsmo 

Vi viser her til Stein Granengs fyldige referat.