Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nord-Østerdal skyttersamlag
Midt i blinken

2. og 3. runde i Boligpartnercupen

Rekrutter fra Nora i godt sig framover som skyttere. Fra v. Jørund Solli Os, Mikkel Ramlo, Emma Heidtmann og Thea Storhaug Langøien

Helgas stevner på Os og i Dalsbygda viste at Hans Runar Kojedal, Røros nok en gang stjal oppmerksomheten med å vinne stevnene. 348 i Dalsbygda er et toppresultat, og når samme skytter følger opp med 346 på Os samme dag, vitner det om stabilitet og det beste for sesongen videre.

Å bli skytter kan ta sin tid.

Under 15m-stevnet på Os lørdag startet fire rekruttskyttere ,Thea Storhaug Langøien, Nora, Mikkel Ramlo, Nora, Jørund Solli Os, Nora og Iver Bertelrud, Alvdal på denne lange vegen. De hadde godt følge av Emma Heidtmann, Nora og Heidi-Sofie Sandnes Rynning, Røros i samme klasse. De to har allerede kommet langt i prosessen.

Men for som alle kom fra nybegynnerklassa i fjor, de fleste via skytterskole, ble dette stevnet starten på en forhåpentligvis lang skytterkarriere. Og de har god tid og mange år foran seg. Skyting kan de som kjent holde på med til de «bikker» bortimot 90 år.

Ellers

 

Blant veteranene er det Karstein Skundberg, Alvdal som med sine 2x349 har kommet best i gang, mens Geir Håkon Nystuen, Tynset og Egil Wikan, Nora veksler på å vinne i V55. Med Magne Egil Westum, Tynset og Hans Iver Kojedal, Røros i bakhanda, kan det bli rift om de to V55-plassene på samlagslagene til sommeren. For allerede nå rettes nok blikket fram mot LS på Elverum og samlagsskytinga der.