Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Ole Kristian Bryhn leder etter 2.runde

Ole Kristian Bryhn leder erter 2.runde i Nord-Norge

Røyken og Hurum-skytteren har tatt en foreløpig ledelse i Norgescupen 2011, foran Kim Andre Lund.

Ole Kristan Bryhn leder NC så langt etter 2. runde i Nord-Norge. Arrangørlagene Mosjøen, Røvassdalen og Bjøllånes har tatt godt i mot skytterne, som alle er på vei til det store målet, LS i Bodø. Dyktige arrangører, gode prestasjoner og flott vær har lagt en fin ramme rundt Norgescupen, som en periode stod i fare for å bli avvlyst.

Ole Kristian skjøt 346 poeng i Mosjøen, 347 poeng i Røvassdalen og 347 poeng også i Bjøllånes. Bryhn holder et høyt og gjevnt nivå, og det sikrer ham poeng i samtlige NC-stevner. Kim Andre Lund som ledet NC etter første runde ble henvist til en foreløpig andre plass. Jondalen-skytteren skjøt 345 poeng i Mosjøen, 346 poeng i Røvassdalen og 347 poeng i Bjøllånes. Også han viser en kapasitet over tid de fleste har problemer med å matche.

På plassene bak Bryhn og Lund har det skjedd endringer på lista, for her er det mange som har vist skyteform i forkant av LS. Tidligere skytterkonger Tor Harald Lund (Søgne) og Ola Tore Dokken (Nordre Land) har klatret opp på lista med fantastisk god skyting denne runden. De ligger foreløpig på henholdsvis tredje og fjerde plass på lista.

Stevnevinnere NC 2. runde:

Bjøllånes: Liv Sollesnes, Jondal, 348 poeng

Røvassdalen: Tor Harald Lund Søgnem 349 poeng

Mosjøen: Espen Berg-Knutsen, Nordstrand, 347 poeng