Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Kim Andre Lund leder NC etter 1. runde

Kim Andre Lund leder NC etter 1. runde. Ole Kristian Bryhn vant avluttningsstevnet i Frogn og Drøbak.

Ole Kristian Bryhn vant avslutningsstevnet i 1. runde, NC Østlandet

Ole Kristian Bryhn vant med 348 poeng, og ble med dette resultatet to poeng bak Kim André Lund som leder sammenlagt etter første runde i NC 2011.

Frogn & Drøbak skytterlag stod som arrangør av avslutningsstevnet i første runde av NC 2011, og stod for et godt arrangement med en aktiv og engasjert speaker. Fire finalelag skulle skyte før de siste og avgjørende poengene kunne deles ut, og grensen for finaleskytingen var satt til 244 poeng. Dette gjenspeiler det høye nivået skytterne har vist på standplass denne skytehelgen. Høyt nivå har det også vært på arrangørlagene, som har lagt ned et godt stykke arbeid i gjennomføringen av NC disse dagene.

Før siste omgangslag skulle levere sine finaleskudd, ledet Eline Skovli Utne (Rygge) med 346 poeng, 100 med 8*. Med denne skytingen var det sikkert at hun hadde skutt seg opp på resultatlista, men det gjenstod å se hvor langt det skulle holde. For i siste finalelag lå kanonene på rekke og rad, og alle har erfaring med å prestere når det gjelder. På skive 1 lå Kim André Lund med 249 poeng, og med en stevneseier på Oslo Østre og en åttendeplass i Asker har han vist storform under første runde av NC 2011.

Skytterne fyrte løs sine 10 finaleskudd, men for lukket skjerm. Hele laget ble trukket inn i et fullsatt skytterhus på Frogn & Drøbak, hvor speaker (Arne Roaldsøy) ledet an intervju med skytterne og den enkeltvise anvisningen.

Og, her følger utviklingen i siste finalelag, og skytterne ble rangert etter hvert som tiere og innertiere viste seg på skjermen (Listen er ikke rangert, men viser rekkefølgen skytterne lå i finalelaget. Klikk på navn for å se finaleskiven) :

Kim Andre Lund

Tor Erik Fossli

 Knut Bråthen

 Marius Mellembakken

Ole- Kristian Bryhn

Ann Kristin Årskog Vikhagen 

Odd Martin Nythe 

Halvor Thrane Svendsen 

Hans Kristian Wear

Roar Kongsjorden 

 Som gav følgende sluttliste:

1 Ole Kristian Bryhn Røyken og Hurum 348
2 Tor-Erik Fossli Målselv 347
3 Ann Kristin Årskog Vikhagen Jondalen 347
4 Roar Kongsjorden Rollag og Veggli 347
4 Halvor Thrane Svendsen Rælingen 347
6 Kim Andre Lund Jondalen 347
7 Knut Bråthen Kongsberg 347
7 Marius Mellembakken Løiten 347

9

Hans Kristian Wear

Styrvoll

347

Med tanke på sammenlagtlista og enkeltresultater i NC 2011 kan  unguttene trygt gratulere hverandre med gode resultater. På Frogn & Drøbak måtte Kim André Lund (Jondalen) se seg slått av Ole Kristian Bryhn (Røyken og Hurum), men Kim André leder Norgescupen sammenlagt etter første runde.

 Stevnevinnere:

Tore Veie (Rissa) med 349 poeng på Asker, foran Stian Bogar (Hovet og Hol) 348 poeng og Roger S. Nilsen (Asker) 347 poeng.

Kim André Lund med 348 poeng på Oslo Østre, foran Gunnar Halbjørhus (Hemsedal) 346 poeng og Knut Erik Svarstad (Bamle) 346 poeng.

Ole Kristian Bryhn med 348 poeng på Frogn & Drøbak, foran Tor-Erik Fossli (Målselv) 347 poeng og Ann Kristin Årskog Vikhagen (Jondalen) 347 poeng.