Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Aktivitets-konkurransen 2013

Stord skyttarlag vant aktivitetskonkurransen 2013

Stord skytterlag var suverene i årets aktivitetskonkurranse i skifelt og skogsløp med skyting. De hadde med hele 168 deltakere på sitt arrangement.

De siste årene har Fana skytterlag vært suverene i aktivitetskonkurransen i skifelt og skogsløp med skyting. Men i år ble hordalendingene henvist til andreplassen. Stord skyttarlag med leder Jens Tore Engevik mobiliserte nemlig skikkelig. Hele 168 deltakere gjennomførte deres arrangement.

– Vi arrangerte skogsløp med skyting for idrettsklassene på den lokale videregående skolen. Samtidig var de som hadde idrett som valgfag på ungdomskolen invitert. Dermed ble det virkelig folksomt, kunne Jens Tore Engevik fortelle. Med seg på laget hadde de DnB, som blant annet sponset med fine premier. Når været i tillegg var bra, ble dette en stor suksess.

Fana skytterlag ble som nevnt henvist til andreplassen denne gang. De hadde 114 deltakere, også det er meget bra. Røldal skyttarlag ble nummer tre med 43 deltakere. Totalt deltok 29 lag i årets konkurranse med tilsammen 676 deltakere. Dette er en liten økning i forhold til i fjor.

Komplette resultatlister finner du her.