Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Aktivitets-konkurransen 2013

Skytterlagene konkurrerer om å stille med flest deltakere i et arrangement i enten skifelt eller skogsløp med skyting.

Konkurranseregler

  • Minimum 5 deltakere som er betalende medlemmer i laget. Deltakere som ikke er medlemmer kan delta, forutsatt at de ikke er medlem i andre skytterlag
  • Minimum løypelengde er 1,5 km 
  • Minst 2x6 skudd pr. deltaker
  • Rapport til Skytterkontoret med nødvendige vedlegg
  • Siste konkurransedag 25. oktober 2013
  • Laget med flest deltakere får 8000 kroner. 2. og 3. plassen får 3500 kroner. Resterende lag vil dele 60000 kroner, men beløpet begrenses oppad til 1500 kroner pr lag.

 

Arrangørveiledning
Ved henvendelse til Skytterkontoret kan du få en brosjyre som inneholder råd og tips om hvordan konkurransen kan legges opp. Det legges her vekt på at dette skal være et forenklet arrangement, men samtidig være tilfredsstillende. Det viktigste er å komme i gang. Derfor er det foreslått et opplegg basert på bruk av lagets skytebane med tilhørende terreng, samt en minimal funksjonærstab til å gjennomføre konkurransen. Dette er overkommelig for alle!

Kom igjen…
Hvorfor ikke prøve ut konkurranseformen? Gjerne med profil som et miljøskapende tiltak i laget. Kanskje kan dette være den avveksling og inspirasjon som mangler for å få enda bedre miljø og trivsel? Det minnes om at konkurranser avholdt slik som beskrevet i brosjyren tilfredsstiller kravet for Skifeltmerket, og som delprøve til Forsvarsmerket. Det er heller ingen unnskyldning at en slik konkurranse ikke er oppført i terminlisten, da dette kan berammes i tillegg.

Målgrupper
Hovedmålgruppe for aktivitetskonkurransen er primært lagets medlemmer. Imidlertid bør også anledningen benyttes til å pleie skytterlagets kontakter og rekruttere potensielle nye medlemmer. For eksempel kan det være en ide å arrangere stafetter mellom bedrifter, familier, sponsorer, m.m. Eller hva med å få hele skoleklasser til å delta? Kanskje kan dette være verd et forsøk. Husk også å invitere lokalt Heimevern, og legg gjerne til rette med eget opplegg for militært personell.

Rapportering
Rapportering skjer på www.dfs.no (VK skytterlag). Deltakerliste/resultatliste skal medfølge for at bidrag utbetales. Frist for rapportering er 1. november 2013.

Deltakerpremie
Årets deltakerpremie er tøffe sportsbriller med DFS-logo på. 
Denne koster kr 30,- pr stk, og bestilles på www.dfs.no/nettbutikk.

Spørsmål  kan rettes til Skytterkontoret
ved Runar Sørensen tlf. 23 17 21 07 eller runar.sorensen@dfs.no