Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Viken II landsdelskretsstevne

Nøkkelpunkter

Dato 14 - søndag 19. november 2023
Arrangør Hobøl Skytterlag
Kart kart
Live show https://mllive.megalink.no/#!/
Kontaktperson Runar Holter-Belgen
E-post web@mvskl.no
Telefon 482 59 998
Kontaktinformasjon:

Under stevnet vil det være mulig å kontakte oss på stevnetelefon 482 59 998 (kun bemannet når stevnet pågår). Telefonen vil også være i bruk under siste del av påmeldingsperioden. Skytterlagvis forhåndspåmelding for grupper som ønsker å reise sammen. Vi oppfordrer ungdomsgruppene til å benytte seg av muligheten. Forhåndspåmelding MED SKYTTERID sendes på e-post til web@mvskl.no senest 19. oktober.

Påmeldingsfrist:

21.10 (kl. 21.00) - t.o.m 12.11.2023



Til påmelding

Vi har gleden av å innby alle lag i landsdelskretsen Viken II til landsdelskretsstevne 15 m i uke 46.

Skytterlagvis forhåndspåmelding for grupper som ønsker å reise sammen. Vi oppfordrer ungdomsgruppene til å benytte seg av muligheten. Forhåndspåmelding MED SKYTTERID sendes på e-post til web@mvskl.no senest 19. oktober.

Individuell påmelding skjer deretter via DFS sitt påmeldingssystem. Påmeldingen åpner 21. oktober og vil være åpen til og med søndag 12. november 2023. Skyttere fra de nærliggende kretsene oppfordres til å melde seg på fra tirsdag til fredag. 

Baneinformasjon

Stevnet gjennomføres på Hobøl skytterlag sitt innendørsanlegg på Fossnes grendehus, Skjelfossveien 89, 1827 Hobøl. Vi skyter på 10 skiver fra Megalink på 15 m. Innledende skyting tirsdag 14. – fredag 17. oktober fra 16:30 – 20:30 samt lørdag fra 08:30 – 12:30. Resten av lørdagen settes av til lagskyting og finaler for ungdom. På søndag starter vi med lagskyting og finaler for veteraner, og deretter lagskyting og finaler for senior. Arrangøren forbeholder seg retten til å flytte en påmeldt skytter fra en skive til en annen innen samme lag, av praktiske årsaker. Det planlegges våpenkontroll en eller flere dager av arrangementet.

Skyteprogram

Innledende 25 skudd for alle klasser fra tirsdag 14. november til lørdag 18. november. Det skytes vanlig DFS utendørsprogram for alle klasser. Samlagsskyting for ungdom lørdag 18. november, senior og veteran søndag 19. november. Finaler for ungdom lørdag 18. november, senior og veteran søndag 19. november.

Medaljer og premiering:
Deles ut etter finaleskyting lørdag og søndag. Medaljer utdeles i alle mesterskap etter bestemmelsene i Skytterboka for Landsdelskretsstevnet 15 meter.
Samlagsskyting: Medaljer til deltagerne på vinnerlagene; senior, ungdom og veteraner.

Trofeer i sølv i mesterskapet: Pokal til beste skytter under 20 år, beste skytter over 55 år. Sølv pokal til nr. 1, 2 og 3 i mesterskapet og beste kvinne i mesterskapet. Vandrepremie i krystall til vinneren av mesterskapet. Standardpremier i Hardangerbestikk til 1/3 på 25-skudden i kl. R/ER/J og EJ. Pengepremier på 10 og 15 skudd i seniorklassene. Standardpremier deles ut når klassen er ferdig skutt med 25 skudd (lørdag). Samlagsskyting: Medaljer til deltagerne på vinnerlagene; senior, ungdom og veteraner.

Veibeskrivelse

Banen har adresse Skjelfossveien 89, 1827 Hobøl. Ta av fra E6 ved avkjøring til Son, følg 151 mot Hølen. Etter ca 2 km går 151 av mot høyre, skiltet Ringvoll. Følg denne veien 6 km, ta til høyre ut på 120. Følg denne 800m, og banen ligger på venstre side av veien. Avkjøringen kan komme brått på.

Diverse

Resultatservice og nyheter knyttet til arrangementet finnes på Follo skyttersamlag sine websider: https://dfsgrasrot.no/follo-skyttersamlag

Antall påmeldte
Klasse Påmeldte