Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Ungdomssamling Sunnmør

Nøkkelpunkter

Dato 20 - søndag 21. oktober 2018
Arrangør 10043
Kart kart
Kontaktperson Trine Ramsvik Stette
E-post trine_s96@hotmail.com
Telefon 46944446
Kontaktinformasjon:

Ta kontakt med Trine om det er noko spørsmål.

Påmeldingsfrist:

27.08 (kl. 21.00) - t.o.m 15.10.2018



Til påmelding

UNGDOMSSAMLING SUNNMØR
20-21.oktober er det dags for årets ungdomssamling i Sunnmør skyttersamlag. Vi samles i Olsvika/Ålesund på Aalesund skytterlags baneanlegg og har temaer som stillingsteknikk, baneskyting, feltskyting, våpenstell og annet.
Blant instruktørene finner vi blant annet Kongelagsskytter Trine Ramsvik Stette, felt- og samlagsinstruktør Stian Skog-Karlsen, samlagsinstruktørene Per Inge Aakvik og Christian Holstad Lilleng og Andreas Brungot Dybvik som med- instruktør.
Samlingen starter opp lørdag 20.oktober kl.11.00 og avsluttes søndag ettermiddag kl.14.00. Det vil bli skyting både på 15m, 100m og i feltløypa så ta med godt med ammunisjon. NB! Vi skyter kun med .22 på denne samlingen for å holde kostnadene til hver enkelt skytter så lave som mulig. Vi håper så mange som mulig overnatter på skytterhuset, men det er selvfølgelig mulig å bo hjemme om man ønsker det.
Samlingen koster ingenting, men vi håper hvert deltagende lag stiller med minimum en voksen hver for å få samlingen til å gli så lett som mulig. 
Samlingen er for alle under 20 år, men vi setter som krav at skytterne skyter med rem. Vi deler inn etter klasse, men ønsker noen å være med noen spesielle så ordner det seg. 
Påmelding skjer på dfs.no og innen mandag 15.oktober.
Vel møtt!!
Antall påmeldte
Klasse Påmeldte