Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Vårtreffen Felt Knipenborg og Tønjum

Nøkkelpunkter

Dato 15 - søndag 16. april 2023
Arrangør Knipenborg Skyttarlag
Kart kart
Kontaktperson
E-post
Telefon 917 16 211
Kontaktinformasjon:

Påmeldingsfrist:

17.03 (kl. 21.00) - t.o.m 11.04.2023



Til påmelding

Knipenborg og Tønjum skytterlag arrangerer feltstevne på Hovland Gard i Naddvik. Feltstevnet inngår i Vårtreffen der Farnes og Aurland skyttelag arrangerer banestevner. 

Det blir forskyvd start på stevnene, og styrt påmelding, og Aurland vil åpne sitt stevne for påmelding først. Slik at om du ynskjer å skyta alle tre stevnene på samme dag, så melder du deg på i Aurland dei første dagane påmeldinga er åpen, så vi arrangørane legge inn dei samme navna på dei andre stevnene, på den valgte dagen slik at skytetidene passar. 

Så vil alle stevnene åpne for påmelding, og det blir mulig å gjere eigen prioriterinfer.


Oppmøte og påmelding blir i Ungdomshuset i Naddvik. Feltløypa vil starte på baksida av ungdomshuset med innskytingshold. Finfelt og grovfelt vil følgje samme løype, og ha felles standpalssar. Det vil vere eit kompakt arrangement med kort løype. Det har vore arrangert feltskyting her tidlegare, men det vurderes å utvide for 5 til 7 hold. Opplegg lyt vi komme tilbake til.


Baneinformasjon

Feltløypa vil starte ved ungdomshuset i Naddvik like ved FV 53 vest for Årdalstangen, og følgje vegen opp til Hovland Gard. Det vil vere ein stor figur på første hold, der skyttarane får sjå treffa sine og har mulighet til å justere sikte.

Øvrig opplegg er ikkje klart enda, men feltløypa vil fortsette opp til Hovland Gard, ein liten slak bakke ellers heilt flat og relativt kort løype. 


Det vil bli lagt ut kustgrasmatter på standplassane så det vil vere reinsleg og tørt. 

Det vil bli arrangert feltskyting både laurdag og søndag, og feltarenaen ligg mellom dei to banestevnene, slik at håpet er at flest mulig også legg turen innom feltskytinga. 

Det vil vere kiosk/kafeteria i ungdomshuset.

Skyteprogram

1. Hold vil fungere som innskyting, der det vil vere ein stor figur og der skyttarane får gå fram og sjå treffa sine. 

Vidare er det altså under vurdering å sette opp ei løype med 7 hold, i staden for 5, men det er ikkje avklart enda. Vi må sjå kva som er praktisk mulig først. 

Veibeskrivelse

Feltarenaen ligg like ved FV 53, det blir skilta avkøyring. 

Antall påmeldte
Klasse Påmeldte
Kommende arrangementer
Dato Arrangement
15 - søndag 21. mai 2023 Lerum Cup 2023 Knipenborg - Bane
4. juni 2023 Klubb FIN-felt 2023 Felt
27. august 2023 Klubb-BANE-2023 - Bane