Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Fire medaljer og et gigacomeback!!

I helga arrangerte vi samlagsstevnet for Østfold, og det gikk bra både sportslig og arrangementsmessig. Riktig nok stakk Råde av med samlagsmesteren etter glimrende skyting og 348 poeng av Thomas Krågtorp.

Stevnets store sensasjon sto Rygges Dan Peter Murr for. Etter to skyteløse år dukket han opp og klinket inn 243 poeng på hovedskytinga, og seier i klasse fire. Det ble mer moderate 95 på omgangen, men 338 poeng holdt til den siste medaljen. Som på landsskytterstevnet er det stjerne til de som har medaljen fra før. Den han skjøv ut av medaljelista var sin egen far Edward som kom på plassen bak med 336 etter 99 på omgangen.

Medalje ble det også på Miriam Bjerklund med 339 poeng. Jan Håkon Jørgensen og Jan Andre Runhovde fikk begge stjerne.

I juniorklassen ble det, nesten som vanlig, 349 poeng på Hans Petter Aas-Hveem, noe som holdt til tredjeplass og ungdomsmedalje.

Også bror Anders fikk ungdomsmedalje for 329 poeng og tredjeplass i rekruttklassen. Hans første stevnemedalje, men helt sikkert ikke den siste.

I lagskytinga på 300 meteren kunne ingen true trioen fra Råde, men Jan Andre (98), Jan Håkon (93) og Miriam (97) skjøt Rygge inn til sølvplass. Jan Andre fikk sølv stjerne for nest beste individuelle lagskytter.

I ungdommenes lagskyting ble det fjerdeplass på Henrik Meum Stormo, Anders og Hans Petter.

Totalt stilte Rygge med 15 av de 97 deltakerne, og viste igjen at vi er et av de største og beste laga i Østfold.

Mesterskapet

  1. Thomas Krågtorp Råde 348 gylt medalje

  2. Jan Håkon Jørgensen Rygge 344 stjerne

  3. Eileen Torp Rakkestad 344 stjerne

5. Jan Andre Runhovde Rygge 343 stjerne

10. Miriam Bjerklund Rygge 339 sølv medalje

12. Dan Peter Murr Rygge 338 sølv medalje