Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Henrik og HP knakk koden

I Blaker skytterlags feltstevne i helga fant de to ferske juniorene Henrik Meum Stormo og Hans Petter Aas-Hveem ut av det med knestående og feltskyting. Etter to stevner med motgang og nybegynnerfeil slo Hans Petter til med hele 29!

BILDETEKST: To fornøyde juniorer rapporterer hjem om god skyting.

I Blaker skytterlags feltstevne i helga fant de to ferske juniorene Henrik Meum Stormo og Hans Petter Aas-Hveem ut av det med knestående og feltskyting. Etter to stevner med motgang og nybegynnerfeil slo Hans Petter til med hele 29 treff, og han fulgte opp med gode 11 treff på mesterskapet og 40 treff i sluttprotokollen. Bommen på mesterskapet kom på liggende, så det kreves full skjerping for å fylle også i den stillingen.

Henrik smalt også skikkelig til med 27 treff, og et godt mesterskap med 10 treff. Også for han var dette suveren «juniorpers», og viser at det er to ting som må til for å få resultater, trening og konkurranser. Henrik har forstått dette, og er på full fart oppover resultatlistene.

Sjåføren for dagen, Tor-Arne Solbakken gjorde også sesongens beste feltstevne i klasse 5 med 28 treff i hovedskytinga og 12 treff på mesterskapet. For han var det fulle hus på to hold rundt 500 meter som gjorde at han kom helt opp på niende plass i mesterskapet totalt sett. Mange av konkurrentene falt av på de to holda.

Kommende helg er det ingen feltstevner her i distriktet, men om 14 dager er det klart for Raumnes-felten. I mellomtiden er det flere 15 meter stevner...