Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Bronse i Klassecupen

Etter at alle våre tre aktuelle skytere i klasse tre var uten mulighet til å stille i klassecupfinalen måtte det tas grep. Hans Petter Aas-Hveem ble flyttet opp i klasse tre, og Henrik Meum Stormo overtok plassen som juniorskytter. Det gikk bra.

Hans Petter imponerte alle. Ikke uventet ble det 50 både på liggende og knestående, og med 41 stående ble det 141 poeng på klassen. Så startet show HP. På grunnlaget ble det ni blinker og en åtter. Det var det andre ståendeskuddet som satt i åtteren. 98 poeng og 239, at det ble 100 på omgangen var jo bare som det skulle være.

Også Henrik gjorde sine saker bra, og særlig 147 på 15 skudden var han særs fornøyd med. Til slutt ble det 240 poeng, og et viktig bidrag til bronseplassen.

Resten av laget var Jan Andre Runhovde (345), Edward Murr (341) og Knut Tollefsrød (340). Rygge var tre poeng etter Skjeberg, 11 bak vinnerne fra Fredrikstad, men 6 poeng foran Råde.

Dessverre hadde ikke samlagslederen tatt høyde for at det var hele 10 lag med i årets cup, og hadde bestilt bronsmedaljene for sent. De vil derfor Ryggelaget få ved en senere anledning.