Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Ryggestevnet 2019

Ryggestevnet 2019 er historie! Her finner du resultater og sammenlagtlista for trippeltstevnet i Østfold!

Resultater

Sammenlagt

Et kortvarig strømbrudd i 13-tiden på søndag bød på noen utfordringer med korrupsjon i databasen i MLRes. Heldigvis hadde vi tatt løpende backup, og fikk rettet opp i dette i løpet av det neste laget. Det kan allikevel hende at vi har noen småfeil i listene våre, så sjekk derfor at du står med riktig resultat, og gi beskjed hvis noe er feil!

Vi gratulerer stevnevinner Daniel Sørli, som vant med 347 (18*)! Gratulasjoner også til øvrige klassevinnere og medaljevinnere!

Sammen med Råde og Sarpsborg arrangerte vi en sammenlagtkonkurranse med premier sponset av Holstad Våpen AS. Her var det satt opp tre ulike konkurranser:

- ett gavekort kr 1000 til beste plass-siffer i klassene R/ER/J
- ett gavekort kr 1000 til beste plass-siffer i klassene V55/V65/V73
- ett gavekort kr 1500 til beste plass-siffer i klasse 3-5                        

Står flere skyttere med samme plass-siffer, går den foran som har beste enkeltpassering, deretter nest beste. Ved fortsatt likhet rangeres etter høyest poengsum sammenlagt, deretter innertierreglen.

Hele sammenlagtlista kan du se på linken over. Vinner i veterankonkurransen var suverene Odd Kolsrud (Begnadalen) som vant fra den beinharde V73-klassen etter to førsteplasser og en tredjeplass. Totalsummen viste 3 x 350, og hele 92* på tre stevner! All honnør også til Harald Buuer (Spydeberg), og Kurt Arne Berglund (Frogn og Drøbak), som begge også hadde 3 x 350 med hhv. 73* og 83*, men hadde høyere plassiffer. I ungdomskonkurransen gikk Edwin Rolfsrud (Sigdal) av med seieren fra klasse R, etter feilfrie tre førsteplasser! Her må vi også nevne Adrian Torp (Eidsberg) som var den eneste blant ungdommene som presterte 3 x 350! Adrian skyter imidlertid mot hard motstand i ER, og havnet bak på plassiffer. Blant seniorene trakk Magnus Bjerke det lengste strået etter sjetteplass i både Råde og Sarpsborg, samt en 11. plass i Rygge, totalt plassiffer 23. Daniel Sørli vant både i Rygge og Råde, men skjøt ikke i Sarpsborg og er derfor ikke med i sammenlagtkonkurransen. Vi gratulerer sammenlagtvinnerne med seieren!

Til slutt vil vi takke både skyttere og arrangører for oppmøtet, og ønsker velkommen tilbake til neste år!                        

Følg oss på Facebook - "Trippelstevne Østfold: Rygge, Råde og Sarpsborg"