Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Røros skytterlag
Stiftet 1880

Samlagsstevnet 2017

Samlagsmester klasse 3-5: Erik Livoll, Vingelen skytterlag

Da har samlagsstevnet i feltskyting 2017 blitt avholdt i Folldal. En fin dag, men vinden ga skytterne noen utfordringer. Fra Røros deltok seks skyttere.

Samlagsstevnet i Nord-Østedal er ikke det stevnet med flest deltakere, men Røros deltok denne gang med seks skyttere - fire på grovfelt og to på finfelt. 

På finfelt var det Milda Marina Søberg Haugen og Bjørn Dahl som deltok fra vårt lag. Milda skytter i klasse junior og måtte tåle å miste noen treff på knestående under innledende skyting, og endte på 27 treff. Bjørn har nærmest gjort det for en vane å skyte 30 treff på feltskytingene etter at han gikk over til klasse V65, denne gang intet unntak. 

 

På grovfelt stiller Røros meget sterkt i klasse 2. Frode Bekkos og Morten Randen sikret like godt en dobbeltseier i den klassen etter innledende skyting, med hhv. 24 og 20 treff. Hans Iver Kojedal som etter de nye reglene deltok  klasse 5 for å kunne delta i mesterskapet kl. 3-5, endte med 25 treff etter innledende skyting. 25 treff ble det også på Kristoffer S. Kojedal etter at han åpnet med bare ett treff på det første holdet. 

 

 

I finaleskytingen viste Frode frem imponerende skyting på kne-holdet som eneste skytter med fem treff. Og forsvarte med det sin plassering etter innledende skyting, og ble dermed samlagsmester i klasse 2. På finfelt fylte Bjørn Dahl også finale holdene, og ble nummer 3 i klasse V65.

 

I felthurtigskytingen ble det kniving om seieren med mange gode tider. Geir Stenvold (Brekken/Aursunden) var til slutt den som hadde raskest tid, og kan titulere seg som samlagets raskeste :-)

 

Mer om stevnet, og resultater kan du finne HER