Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Løiten skytterlag
i Hedmark skyttersamlag

Sverre Kristiansen

Æresmedlem Sverre Kristiansen, gikk desverre bort så alt for tidlig.

ed Sverre sin bortgang har vi alle mistet et kjært menneske, en god venn og skytterkollega. 

For oss i Løiten Skytterlag har Sverre hatt enorm betydning både på og utenfor skytterarenaen helt siden han kom til laget vårt i 1991. 

I tillegg til selv å være en veldig god skytter, så var Sverre en pådriver og en initiativtaker innen skyttersaken og skyttersporten. Spesielt ønsker vi å fremheve hans engasjement ovenfor veteranskytterne i Løiten skytterlag som også i dag her er samlet. 

 Sverre var en som la til rette for, og organiserte treningene. Til tross for voksen alder så lærte han seg alt innen elektronikken på skytebanen som gjorde sitt til at veteranene fikk trene under optimale forhold. Dette er vi veldig takknemlige for i dag.

Sverre hadde som oftest også en finger med i spillet i fm de store NM arrangementene vi hadde sammen med Løiten Jeger og Fiskeforening. Sverre var ofte pådriveren i premiekomiteen og skaffet alltid tilveie flotte premiebord som ble veldig verdsatt av alle skytterne fra hele skytternorge.  

Sverre var en mann å stole på i lagets arbeid for skyttersaken. Han var plikttro til verv i styret både internt i skytterlaget, men også i Hedmark Skyttersamlags hvor han har vært nestleder.

Utover dette stilte han pliktro opp på alle dugnader i lagets regi. Alltid med verktøy og utstyr bak i bilen. Klar til å bidra.  

Som gammel offiser var Sverre alltid ute i god tid og alltid godt forberedt. Alltid arbeidsom, effektiv og med et utpreget godt humør. Han hadde en egen evne til å skape gode holdninger.  Dette var vi og er vi fortsatt veldig takknemlig for i dag. 

Sverres blir husket som en av Norges fremste veteranskyttere. Jeg ønsker å trekke frem noen av hans fremste meritter.

1991 Vant Normapokalen på Landsdelstevnet i Trysil som beste mesterskapsskytter over 55 år.

2009 Ble nr 5 på Landsskytterstevnet på Evje i kl V73. En meget sterk prestasjon.

Samlagsmester i Hedmark for veteraner 7 ganger. 

Sverre ble meget fortjent utnevnt til æresmedlem i Løiten Skytterlag i 2010. 

På vegne av Løiten skytterlag vil jeg uttrykke dyp respekt og takknemlighet for hedersmannen Sverre Kristiansen og alle de mange flotte opplevelser han har gitt oss, både på og utenfor skytterbanen. Vi lyser fred over hans minne.